Jacobs Hjemmeside
Familien
Kanoturene
Australien
Mail mig
Kanotur 2004

I 2004 begyndte det...

Min far og hans kammerat Boje fandt på at vi skulle på en kanotur på Gudenåen. Det skulle være den klassiske tur helt fra Tørring....

Det har det så været hvert år siden - og vi bliver flere og flere kanoer for hvert år der går.

Første år var vi kun en kano - Far, mig og fars kammerat Boje. Vi havde kun to dage at sejle i så vi startede ikke helt i Tørring det år, men ved rastepladsen xxxx.

Vi har meget tidligt oppe og kørte til Ry kanofart - hvor vi stillede bilen og fik et lift af Svend fra kanofarten - vi var jo kun 3 så han ville godt smide os af på vejen til Tørring.

Det var småkoldt og overskyet - der kl. 8 om morgenen. Senere på dagen da vi kom til Voervadsbro Teltplads var vejret skiftet til højt solskin. Vi fandt en god plads tæt ved åen med en lille båplads. Der var allerede kommet mange andre på teltpladsen f.eks en hel flok spejdere. Det gav nogle gode fodboldkampe - med boldpatrulje på åen til at hente alle de skæve skud.

Vores lejplads i forgrunden med de andre telte bagved

Her ligge Boje og nyder røgen fra bålet.

De gamle knoklede i lang tid med at lave bål med strygestål og tørt græs. De siger det lykkes men jeg tror de brugte tændstikker mens jeg spillede fodbold med spejderne.

Næste dag var det min fødselsdag. Klart bedre vejr selvfølgelig - lige indtil frokost hvor vi havde passeret Klostermølle. Så kom der en gang let regn. Den tog jeg på "autopilot" midt i kanoen, mens de for og bag måtte lege motor.

Jacob på autopilot midt i regnen


Kanotur 2004
Kanotur 2005